Over ons

Over Frietje-Met

In 2003 wilde ik iets voor mezelf gaan beginnen maar wist niet precies wat. Al zoekend op de website van marktplaats kwam ik een popcornmachine tegen en bedachte me direct “dit lijkt wel iets voor mij om te gaan verhuren”. Ik heb toen de popcornmachine gekocht om eens te kijken hoe zo’n machine werkten. Snel kwam ik tot de ontdekking dat ik het popcorn bakken toch wel héél erg leuk vond. Na wat reclame bij familie en kennissen te hebben gemaakt had ik mijn eerste opdracht al snel binnen. Dit was een enorm succes. Na het opstarten van mijn website kreeg ik steeds meer bekendheid binnen Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. In de loop der jaren ben ik met mijn bedrijf enorm gegroeid en heb inmiddels al diverse popcorn en suikerspinmachines. Ook mogen de Nostalgische popcorn- suikerspinkarren niet ontbreken. Ook hebben wij in de afgelopen jaren al diverse opdrachten mogen uitvoeren met betrekking tot de catering e.d..Sinds vorig jaar hebben we ook een Oud Hollandse poffertjeskraam tot onze beschikking, waar we o.a. op diverse evenementen, openingen, beurzen etc. etc. mogen staan.

De laatste jaren vroegen de klanten regelmatig aan mij of ik iemand wist die een frietwagen had, en moest ik de klanten nee verkopen. Door de vele aanvragen kwam ik tot het idee om zelf een frietwagen te beginnen. Na wat dingen te hebben uitgezocht en alles op een rijtje te hebben gezet kwam ik tot een conclusie dat dit nu de perfecte tijd voor mij is om met een frietwagen te beginnen.

Na lang zoeken had ik een frietwagen boven in het land gevonden en ben direct gaan kijken.Na wat onderhandelingen heb ik de droomwagen van mijn leven gekocht. Nadat de frietwagen helemaal in orde was gemaakt kon ik eindelijk van start gaan.

Heeft u interesse?

Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan of bel ons: 06 504 686 49.
Al onze prijzen zijn excl. BTW.

Vraag een offerte aan